top of page
dělám to. co mě baví
Vyhledat
Pulled pork s kimchi a domácím chlebem
Tak jsem po delší době opět něco ukuchtil, a dokonce i nafotil. Toto jídlo jsem měl před pár týdny v Krakově na místě zvaném Bezogrodek...
679 zobrazení0 komentářů
Masové koule Köttbullar s omáčkou Gräddsås
I když to už s počasím vypadalo nadějně, tak zima ne a ne odejít. A co se může hodit k takovému počasí více než severská kuchyně? Pro mě...
239 zobrazení0 komentářů
Kváskový špaldový chleba
Pár základních informací k pečení chleba jsem už napsal ve svém prvním článku. Já osobně jsem začal péct chleba zhruba před rokem a půl....
938 zobrazení0 komentářů
Dýňové risotto
Začátek nového roku byl docela hektický, proto jsem zde po delší čas nepřidal žádný příspěvek. Uvědomil jsem si to dnes ráno, když jsem...
149 zobrazení0 komentářů
Domácí pizza
"Trocha léta a Itálie v lednu." Leden je tady. Vánoce utekly jako voda a jaro ještě v nedohlednu. Do práce vstávám stále za tmy a při...
683 zobrazení0 komentářů
Hamburgerové bulky
Vánoce se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Dost už bylo kaprů, řízků, kačen, knedlíků a vanilkových rohlíčků! Teď je čas se...
607 zobrazení0 komentářů
Vánoční mazanec
Mazanec je pečivo, které mám neodmyslitelně spjaté s obdobím Vánoc a Velikonoc. Já říkám, že je to vánočka pro ty, kteří si nejsou úplně...
1 175 zobrazení0 komentářů
Mé malé pražské gastrodobrodružství a MANGO SALÁT NÔM XOÀI
Asijská jídla jsem nikdy moc nevařil. Nevím, čím to bylo, ale nejspíš se jednalo o mou pohodlnost. Je také možné, že mě odrazovala...
220 zobrazení0 komentářů
Revoluce v pečení chleba
Od samého začátku jsem měl jasno, jaký bude můj první velký příspěvek. Bude pojednávat o pečení chleba. Jedná se o činnost, kterou jsem...
552 zobrazení0 komentářů
Hokaido polévka
Dnešní recept bude jako na míru dělaný pro podzimní počasí, které nám o sobě dalo v posledních dnech pořádně vědět. Příroda se pomalu...
229 zobrazení0 komentářů
jsemjan
bottom of page